/ Naš tim /
Posvećen tim sa bogatim iskustvom
Boheov tim se sastoji od iskusnih pojedinaca koji imaju veliko iskustvo u izradi kalupa. Svaki član također ima značajno zanatsko umijeće, dizajnerske vještine i pažnju na detalje. Vrijedan menadžerski tim odgovoran je za usmjeravanje naših zaposlenika da efikasno ispune vaše narudžbe. Sa proaktivnim timom spremnim da vam služi, Bohe može podići vašu poziciju na vašem ciljnom tržištu.
Wu Yunhu
- Osnivač Generalni direktor
Diplomirao je na Univerzitetu Suzhou i diplomirao dizajn tokom univerziteta. Nakon diplomiranja, pridružio se poznatoj japanskoj kompaniji Canon Group sa svojim odličnim uslovima. Tokom svog rada u Canon Grupi, sam je naučio japanski i imao odlične prodajne sposobnosti. 2013. godine započeo je samostalnu poduzetničku karijeru. Nakon dvije godine taloženja i poliranja, službeno je osnovao Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. 2015. godine. 2019. godine kompanija je transformirana i nadograđena, a Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. je osnovan u Rudongu, Nantong.
Naš tim
Od 2001. godine bavi se projektovanjem i proizvodnjom kalupa i ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji.
Zhang Bude
Zamjenik generalnog direktora
Bila je izložena spoljnotrgovinskim kotacijama i izvozu tokom cijele godine. Bavi se prijemom i pregovorima evropskih i američkih kupaca.
Hu Yamei
Business Manager
Ima 20 godina radnog iskustva u industriji kalupa, te ima istančan uvid i sposobnost proizvodnje u podešavanju i modifikaciji preciznih kalupa.
Kou Hanbing
Direktor Odjela za dizajn
Bila je izložena spoljnotrgovinskim kotacijama i izvozu tokom cijele godine. Bavi se prijemom i pregovorima evropskih i američkih kupaca.
Qiu Rong
Menadžer za spoljnu trgovinu
Što smo bolji, to je bolji kalup
Kroz visoki timski duh, Bohe tim stječe snažan osjećaj odgovornosti za izvršavanje zadataka na najbolji mogući način. A naš pozitivan i privlačan stav nam omogućava da napravimo bolji kalup i da vam bolje služimo.